DETAILS, FICTION AND خواص عناب

Details, Fiction and خواص عناب

Details, Fiction and خواص عناب

Blog Article

در طب سنتی ایران مصرف جوشانده عناب برای درمان سرفه، سرماخوردگی و آنفلوانزا و انواع گلودرد بسیار توصیه شده است.

مطالعات نشان داده است که عصاره عناب انواع مختلفی از سلول‌های سرطانی از جمله سلول‌های سرطانی تخمدان، دهانه رحم، سینه، کبد، روده بزرگ و پوست را از بین می‌برد.

مهمترین خواص عناب عبارتند از: کاهش فشار خون، کاهش خطر ابتلا به سرطان، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش التهابات، بهبود عملکرد گوارش و تنظیم سطح قند خون.

عناب آرامش‌بخش و ضد بد خلقی بوده و در طب سنتی چین و کره از آن به عنوان دارویی که سبب کاهش اضطراب می‌شود و تقویت کننده معده و طحال و سیستم گوارشی است استفاده می‌کنند.

خوشحال میشیم ما رو در رسانه‌های اجتماعی هم دنبال کنید :‌) جدیدترین مقاله‌ها

با افزایش سن، بسیاری از پوکی استخوان و سایر شرایط تخریب استخوان رنج می‌برند، بنابراین اضافه کردن میوه عناب به رژیم غذایی شما می‌تواند این روند را کند یا معکوس کند.

قبلا در مقاله نحوه مصرف عناب به‌صورت کامل به توضیح روش‌های مختلف عناب پرداختیم، اما در این بخش از مقاله نیز به بررسی اجمالی طریقه مصرف عناب می‌پردازیم.

یک مطالعه ی دیگر در دانشگاه کامبریا نشان می دهد که عناب خطر متاستاز سلول های سرطانی را کاهش داده و حتی باعث مرگ سلول های سرطانی می شود.

خواص خوراکی هاخواص عنابخواص عناب تازهخواص عناب خشکخواص عناب خشک و تازهخواص مواد غذایی

۱۶. غنی از مواد مغذی: عناب منبع خوبی از مواد مغذی مانند آهن، پتاسیم و فیبر است که می تواند به سلامت کلی کمک کند و توانایی بدن برای مقابله با سرماخوردگی را تقویت کند.

ظاهرا عناب چینی خشک همان اندک ویتامین‌ها را نیز ندارد اما استثنائاً ویتامین ث آن چندین برابر بیشتر است. ضمنا مواد معدنی عناب عناب برای لاغری خشک و کالری آن چندین برابر عناب تازه است.

خیس کرده عناب: تعداد ۲۰ دانه عناب را با ۳۰ دانه مویز دانه گرفته و ۳۰ دانه سپستان و ۱۷ گرم شاخه گل‌دار بنفشه در نیم لیتر آب خیس کنید و بگذارید تا صبح بماند سپس آن را صاف کرده و با ۵۰ گرم شیر خشت و ۵۰ گرم ترنجبین مخلوط کنید تا کاملاً حل شود سپس قدری گلاب به آن اضافه کرده و بنوشید.

چه چیزی از یک تخم به این بزرگی بیرون می آید؟ / ماجراجویی ۵۰ روزه تخمی عجیب!

این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.

Report this page